Vilinska VratancaOvde možete da pronađete Najčešće Postavljana Pitanja

Standardni model Vilinskih Vratanaca otvaraju samo Vile, dok mi spavamo!
Naravno, postoje i moguće je napraviti i otvarajuća vratanca. Njihova cena je malo veća jer je i izrada malo duža i komplikovanija. Neotvarajuća vratanca nisu ništa manje magična od otvarajućih, naprotiv! Kada uključite maštu, razni vilinski svetovi vam se otvaraju :)

Prodaja Vratanaca je online, preko sajta i društvenih mreža. Povremeno izlažemo na beogradskim bazarima, tu možete da pogledate sve na jednom mestu. Najave bazara će blagovremeno biti postavljene na sajt, FB i Instagram, pratite nas!

Od skoro, neke modele Vilinskih Vratanaca možete da pogledate i odmah da kupite na sledećim mestima:

- u Beogradu, u knjižari "Akademija", Knez Mihailova 35 (Stari Grad)
- u Šapcu, u "Apsolutno dobro shop", Gospodar Jevremova 28, 15000 Šabac.

Napomena: Cene u knjižari se razlikuju od cena na sajtu zbog dodate marže i pdv-a.

Da, Vilinska Vratanca šaljemo po celom svetu, plaćanje je preko PaYPal-a, cene su više nego za Srbiju jer su i troškovi transporta veći. Za sve detaljnije informacije nas kontaktirajte putem email-a.

Vrlo rado ćemo Vam pomoći, ako želite da pošaljemo poklon direktno na nečiju adresu, molimo samo da pošiljku najavite kako nam se ista ne bi vratila jer se dešavalo da ljudi ne očekuju paket, ime im je nepoznato i ne žele da prime pošiljku.

Da, možemo da se dogovaramo, da zajedno napravimo neka baš posebna, samo Vaša Vratanca. Takva Vratanca se prave malo duže (3 dana preko standardnog vremena izrade) i cena im je 30% na osnovnu cenu Vilinskih Vratanaca. Uplata za posebne porudžbine je na račun, 30% unapred, ostatak kada budu gotova. Do sada smo pravili i posebno oslikavali Vilinska Vratanca, posebne Kompletiće za Zubić Vile, posebne Kompletiće Magičnih Sprejeva i uvek smo se radovali tome što su sve ideje posebne, drugačije i prepune ljubavi!

Da, naravno! Mnogi dečaci imaju Vilinska Vratanca. Dečacima mašta radi isto kao i devojčicama, možda neće odabrati vratanca sa šljokicama ali će podjednako uživati u Vilama i magičnim svetovima. Svako dete ima svoju Vilu, svejedno da li je dečak ili devojčica!
Ako vaši dečaci više vole čarobnjake, obavezno pogledajte naša vratanca za Čarobnjake!

 

 


Vilinska vratanca otvaraju samo vile!


Sva naša vratanca su napravljena ručno, od punog drveta, uz mnogo ljubavi i malo magije!