Vilinska VratancaOvde možete da pronađete informacije o naručivanju, troškovima dostave, vremenu isporuke, reklamacijama i načinu čuvanja Vaših podataka.

Kako da Naručim?- Da biste naručili i udomili neka Vilinska Vratanca,magični sprej, nešto od vilinskog nakita ili bilo šta drugo sa našeg sajta, možete nas kontaktirati putem email poruke ili na FB ili Instagramu.

- Pošaljite nam fotografiju željenih vratanaca (ili spreja, kompletića, minđuša...) ili link ka fotografiji koju ste videli na sajtu ili na društvenim mrežama. Ako je odmah dostupno, može da bude poslato sledećeg dana. Ako nije dostupno, potrebno je 4-5 dana za izradu vratanaca.

- Za slanje je potrebno da ostavite podatke - ime, prezime, tačnu adresu i broj mobilnog telefona. Paketić će biti poslat u roku od 24h od potvrde porudžbine. Vaši podaci su sigurni i nikako neće biti zloupotrebljeni. biće iskorišćeni jedino u svrhu slanja paketa.

- Za Vilinska Vratanca koja su pravljena posebno, po želji, plaćanje je na račun, unapred 30% od cene.

Načini Plaćanja i poštarina

Poručene Proizvode Možete Platiti na Tri načina:

Pouzećem

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe - kuriru plaćate vrednost porudžbine + troškove dostave (po važećem cenovniku Post Expressa)

Za porudžbine plaćene pouzećem važeće cene Post Express-a su:
- 250,00 din + usluga prenosa novca oko 100,00 din

Na Račun

Uplatom na račun na osnovu podataka dobijenih nakon potvrde porudžbine. Molimo Vas da prilikom uplate na račun navedete svoje puno ime i prezime. 

Za porudžbine plaćene preko računa važeće cene Post Express-a su:
- 200,00 din. za pošiljke do 0,5kg (primer: jedna spakovana vratanca su oko 200g)

Lično Prilikom Preuzimanja

Ako ste iz Beograda ili dolazite u Beograd, svoju porudžbinu možete i lično da preuzmete (po dogovoru), ili Vam može biti biti i lično uručena na adresu (dodatnih 150din) u centru i širem centru grada (Dorćol, okolina Tašmajdana, Konjarnik, Šumice, Lion, Crveni Krst).

 

 

(Cena važi za opciju dostave do 19h. Ukoliko želite dostavu do 12h, navedena cena se uvećava za 50din.)

 

 

Vreme Isporuke

- Lično preuzimanje ili isporuka (po dogovoru)

- Post Express kurirska služba - "danas za sutra" do 19h (ukoliko niste tražili drugačije), porudžbina će biti poslata u roku od 24h od potvrde porudžbine.

- Vratanca pravljena po porudžbini - dodatnih 4-5 dana za izradu

Pakovanje

- Sva Vratanca su standardno spakovana u kartonsku kutiju. Ukoliko želite, Vaša Vratanca mogu biti spakovana u ručno pravljenu kutiju sa providnim prozorom (da se vide vratanca). Cena kutijice je 150din


Sva naša vratanca su napravljena ručno, od punog drveta, uz mnogo ljubavi i malo magije!