Vilinska VratancaDostupna vratanca - "Fairy GodMother - Dobra Vila" Vratanca - poklon za bebe

"Kada se prva beba nasmejala po prvi put, njen smeh se razbio u hiljade komadića i tako su nastale vile. Sada, kada se rodi svaka nova beba, njen prvi smeh postaje vila. Dakle, za svakog dečaka i devojčicu mora da postoji jedna vila."

Često postavljate pitanje - Koji je uzrast najbolji za Vilinska Vratanca? Vremenom se ispostavilo da vi naša vratanca često poklanjate baš za rođenje, krštenje i prvi bebin rođendan.
Ova "Fairy Godmother - Dobra Vila" vratanca su namenjena baš tim bebama (za uzrast 0-4 godine) i svim kumama, tetkama, ujnama, strinama, bakama - tačnije, svim bebinim Dobrim Vilama!


Mala beba sigurno neće znati šta su Vilinska Vratanca i šta sve može njena vila, ali, kako beba raste, razvijaće se i njena mašta i to je baš posebna čar takvog poklona. Kako deca rastu i razvijaju svoje sitne i krupne motoričke sposobnosti, tako njihove vile mogu na poklon da dobiju crteže ili slike. Vile takođe mogu da se zahvale deci na tim čarobnim poklonima i da im ostavljaju neke sitnice koje će ih obradovati.

Ova Vratanca možete postaviti iznad bebinog kreveca ili na policu, možete da ih zalepite na vrata od sobe ili da ih zalepite na prozor, tako da beba ne može da ih dohvati kada bude mogla da se uspravi u krevecu ali da Vila može bebu da čuva dok ona spava :) Vratanca otvaraju samo Vile!

 

Dobra Vila, bela

Dobra Vila, roze

Dobra Vila, plava

NAPOMENA: Kada su deca tako mala, preporuka je da Vilinska Vratanca postavite van domašaja dece. Vratanca imaju sitne delove i to može predstavljati opasnost od gušenja. Nemojte davati bebi da grize Vratanca i da se igra bez nadzora. Takođe preporučujemo da sklonite flašicu sa vilinskim prahom ako su vam deca tako mala. Može da bude zabavno da sipate malo praha ispred vratanaca, noću kada se vila dopisuje sa detetom.